Kolendra-Crusted Salmon

Kolendra-Crusted Salmon
Kolendra-Crusted łosoś może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,56 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, zmielone migdały, łososia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kminek Kolendra Crusted Łosoś, Pieprz, kolendra i sezam-chrupiący łosoś, oraz Jagnięcina pieczona z kolendry dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia80
Magazyn