Kolacja: Sopa de Ajo (zupa czosnkowa)
Przepis Kolacja dziś wieczorem: Sopa de Ajo (zupa czosnkowa) może zaspokoić pragnienie Ameryki Południowej w około 45 minut. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 3 i kosztuje 1,41 zł za porcję. To danie główne ma 308 kalorii, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 368 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pimentón, sól, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dziś Kolacja: zupa czosnkowa z krewetkami, Kolacja: zupa czosnkowa pieczona z Chorizo z jajkiem gotowanym, oraz Dziś Kolacja: ziemniaki duszone z czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do garnka wlać oliwę z oliwek. Podgrzać do średniej wysokości i dodać pokrojony w kostkę chleb. Gotować przez 5 minut, często mieszając, aż chleb będzie lekko rumiany. Wrzucić czosnek, pimentón i szczyptę soli. Dobrze wymieszać i gotować przez 3 minuty.
Wlać bulion, doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do duszenia. Gotować przez 15 minut.
Kłusować jajka. Postępuj zgodnie z tym przewodnikiem.
Do miski wrzucić zupę i na wierzch ułożyć jajko.