Kolacja na patelni z wołowiną i ziemniakami z pieczonym sosem z czerwonej papryki
Kolacja na patelni z wołowiną i ziemniakami z pieczonym sosem z czerwonej papryki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 33g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, olej roślinny, liście estragonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki.
Instrukcje
W robocie kuchennym lub blenderze umieść pieczoną paprykę i pół na pół. Okładka; proces na średniej prędkości 30 sekund, aż będzie gładki. Odstawić.
W głębokim 12-calowym patelni nonstick, podgrzać 2 łyżeczki oleju na średnim ogniu.
Dodać ziemniaki. Przykryć; gotować 10 do 12 minut, często mieszając, aż do miękkości.
Zdjąć z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło.
W tej samej patelni, ogrzać pozostałe 2 łyżeczki oleju na średnim ogniu. Wołowinę, sól i pieprz gotować w oleju 2 do 3 minut, często mieszając, aż wołowina jest rumiane.
Dodać brokuły i ziemniaki.
Wlać sos czerwony pieprz na mieszaninę; delikatnie wrzucić do herbu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu 2 do 3 minut lub aż brokuły będą chrupiące-miękkie.