Kokosowo-Żurawinowy Drobiazg

Kokosowo-Żurawinowy Drobiazg
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu szkockich przepisów, więc spróbuj kokosowo-żurawinowego drobiazgu. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 1,63 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz Funt ciasto, grand marnier, vanillan instant pudding mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Podobne przepisy to Cranberry Coconut Trifle, Bezglutenowy Drobiazg Żurawinowy Kokosowy, oraz Cranberry Orange Trifle.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować 1 minutę lub aż zgęstnieje i bąbelkami. Schłodzić 45 minut lub do całkowitego ostygnięcia, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Połączyć pudding wymieszać i mleka w dużej misce; trzepaczka 2 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieść jedną trzecią kostek ciasta funta w misce 3-quart trifle; skropić 2 łyżkami likieru. Wierzch z 1/3 sosu żurawinowo-pomarańczowego i 1/3 budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FuntoweCiasto Funtowe
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Posypać 1/2 szklanki kokosa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
5
Powtórz warstwy dwa razy, używając pozostałych kostek ciasta, likieru pomarańczowego, sosu żurawinowo-pomarańczowego, budyniu i kokosa, zachowując ostatnią 1/2 szklanki kokosa do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
6
Rozłóż bitą polewę na drobiazgu.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
7
Posypać kokosem. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćŚredni
Gotowe W28 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn