Kofte z tuńczyka z granatem Melasa-glazura miętowa z pokruszonym pikantnym hummusem
Przepis tuńczyk Kofte z granatem Melasa-mięta glazura z pokruszonym pikantnym hummusem może zaspokoić twoje pragnienie w ok. 3 godziny i 5 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.66 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 1193 kalorii, 60g białka, oraz 69g tłuszczu na porcję. Jeśli masz skórkę z cytryny, oliwę z oliwek, tuńczyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako drogie danie główne. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest świetne. Spróbuj Kofte z tuńczyka z granatem Melasa-glazura miętowa z pokruszonym pikantnym hummusem, Pikantny Pokruszony Hummus, oraz Soczewica Hummus Wrap z granatem Melasa przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 12 drewnianych szaszłyków moczonych w wodzie przez 1 godzinę
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki Drewniane
1
Wymieszać melasę z granatu, miód, sok z cytryny, musztardę i miętę, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Melasa Z Granatów
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Pozostaw glazurę w temperaturze pokojowej przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1
Podgrzać 2 łyżki oleju rzepakowego w małej patelni saute na dużym ogniu.
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać czosnek i gotować przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
4
Dodaj pastę pomidorową, kminek, ziele angielskie i cayenne, i gotować 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
¼ łyżeczki Oregano
5
Wyjąć z ognia i lekko ostudzić.
6
Tuńczyka pokroić na duże kawałki i dodać do robota kuchennego wraz z ostudzoną mieszanką przypraw, 1/4 szklanki posiekanej natki pietruszki i skórki z cytryny. Doprawić solą i pieprzem. Proces do dość gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Srebrne Nonpareile
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
7
Przełożyć do miski i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę.
Rozgrzej grill węglowy do wysokiej temperatury za pomocą metody bezpośredniego ogrzewania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
9
Podzielić mieszaninę tuńczyka na 12 równych porcji i toczyć się do piłki nożnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą Perłą
Mandarynki, Każda
10
Posmaruj Kofty pozostałą częścią oleju i posyp solą i pieprzem. Grill, aż złoty kolor i lekko zwęglone ze wszystkich stron i po prostu gotowane przez, O 2 protokół na stronę. Zarezerwuj część glazury do serwowania, a następnie posmaruj koftes pozostałą glazurą za każdym razem, gdy się obrócisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
11
Przełożyć szaszłyki na talerz i ułożyć obok pikantnego Hummusu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
12
Kebaby skropić większą ilością glazury i rozsypać liście pietruszki na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
13
Włożyć dwie trzecie ciecierzycy do robota kuchennego wraz z tahini, olej sezamowy, miód, czosnek, chile, sok z cytryny, ostry sos, jeśli używasz i doprawić solą i pieprzem. Puree aż prawie gładkie. Po uruchomieniu maszyny skropić wystarczającą ilość oliwy z oliwek, aby uzyskać gładkie, ale gęste puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Szklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka
Tahini
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.