Kminek Prażony-Lucjan

Kminek Prażony-Lucjan
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj prażonego kminku z Lucjanem. Ten przepis służy 1 i kosztuje $6.88 za porcję. Jedna porcja zawiera 705 kalorii, 47g białka, oraz 49g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, kminek, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Kminek Polędwica Z Bazylią Pieczone Ziemniaki, Papryka-Przetarte Czerwone Snapper, oraz Lucjan pieczony z kminkiem i cytryną.

Instrukcje

1
Składniki
2
Proces
3
Piekarnik nagrzać do 450 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wymieszaj suche przyprawy i oliwę z oliwek i natrzyj na rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PrzyprawyPrzyprawy
RybyRyby
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
5
Umieść rybę na wyłożonej folią blasze do pieczenia
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Piecz przez około osiem minut (w zależności od piekarnika i grubości ryby).
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Proces
8
Wrzucić ananasa z pieprzem, szalotka, kolendra, sok z limonki, kminek i awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
AnanasAnanas
KolendraKolendra
AwokadoAwokado
SzalotkaSzalotka
PieprzPieprz
KminekKminek
9
Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, aby zwilżyć i dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
SólSól
10
Podawać nad rybą lub na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
11
artykuł var
12
Typ_27_data = {};
13
artykuł
14
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia90
Magazyn