Klopsiki Enchilada
Klopsiki Enchilada wolno gotujące mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 32 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz chleb kukurydziany, czosnek, starą mieszankę przypraw el Taco i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 387 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pulpety Z Indyka Enchilada Slow Cooker, 365 dni wolnego gotowania: do powolnej zapiekanki Enchilada, oraz Slow Cooker Enchilada Stack.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 246°. linia 17x12-calowy pół-arkusz patelni z folią; folia natryskowa z natryskiem do gotowania.
W dużej misce, wymieszać 3/4 szklanki sera, chleb kukurydziany, kolendra, cebula, mieszanka przypraw taco, czosnek i jajko. Pokruszyć wołowinę w mieszaninie serowej, mieszając rękami tylko do wymieszania (nie overmix). Kształtuj mieszaninę na 32 (1-calowe) kulki.
Piec odkryte 15 minut lub do lekko rumiane.
Spray 4-do 5-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. Szpatułką z rowkiem Usuń klopsiki z patelni do powolnej kuchenki.
Polać klopsikami sosem enchilada; wymieszać do okrycia.
Przykryć; gotować na małym ogniu 1 godzinę 30 minut.
Przenieść klopsiki do naczynia służącego; polać sosem klopsiki.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Klopsiki podawać z wykałaczkami lub widelcami do koktajli. Klopsiki można trzymać na małym ogniu do 1 godziny; od czasu do czasu mieszać.