Klopsiki cielęce w bulionie: Boccete w Brodo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj klopsiki cielęce w bulionie: boccete w Brodo spróbuj. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 16G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka do 3 kości wołowych, mielonej cielęciny, pecorino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 65%. Spróbuj Bulion z naleśnikami (Crespelle en Brodo), Kuskus sycylijski z bulionem rybnym (cuscus con brodo di pesce), oraz Pierogi cielęce z Escarole w bulionie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby wywar wołowy: w średniej wielkości piekarniku stockpot umieść kości wołowe, marchew, cebulę i seler.
Dodaj wodę na tyle, aby przykryć, soli obficie i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień i niech rosół gotować na wolnym ogniu przez godzinę. Odwrotnie, użyj 8 filiżanek dobrej jakości bulionu wołowego.
Po 1 godzinie wywar odcedzić przez drobne sito, zachowując kości i warzywa. Odstaw zarezerwowane składniki na bok i przywróć napięty czas do płyty kuchennej. Używając łyżki z rowkiem, Usuń dodatkowy tłuszcz z góry bulionu. Doprowadzić bulion z powrotem do wrzenia na średnim ogniu i obniżyć na wolnym ogniu, aby zmniejszyć.
W międzyczasie umieść bułkę tartą, startego pecorino, natkę pietruszki i mięso w misce do mieszania. Sól i pieprz mięso, używając rąk, aby wymieszać w miarę sezonowania, aby mięso było sezonowane. Gdy mięso jest dobrze wymieszane, użyj rąk do tworzenia małych klopsików, o wielkości orzechów włoskich.
Za pomocą łyżki szczelinowej delikatnie wrzuć klopsiki do delikatnie gotującego się bulionu.
Niech rosół i klopsiki gotować, aż rosół jest zmniejszona o 1/3 i klopsiki są gotowane przez, o 1 godzinę.