Klon Grillowany Łosoś

Klon Grillowany Łosoś
Klon Grillowany łosoś jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 4,21 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka filetów z łososia, sok pomarańczowy, ocet ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Klon Grillowany Łosoś, Klon-Glazurowany Grillowany Łosoś, oraz Grillowany Łosoś Dijon-Klon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj rybę. Zamknąć worek i marynować w lodówce 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Rozgrzej grill lub patelnię do grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Usuń rybę z marynaty, zastrzegając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
RybyRyby
4
Zalać marynatą do małego rondla; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 2 łyżek stołowych (o 3 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Umieść rybę na ruszcie lub patelni pokrytej natryskiem do gotowania; grilluj od 3 do 4 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PatelniaPatelnia
6
Rybę wyjąć z grilla; posypać równomiernie solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Podawać rybę z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
RybyRyby
1
Trzymaj plastikową torbę z zamkiem błyskawicznym, a płynne składniki są dodawane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Posypać rybę solą
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
SólSól
1
Wyciśnij pomarańczę do soku
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
SokSok
2
Pomoc w odmierzaniu składników płynnych

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Hanna Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia80
Magazyn