Klasyczne Ciasto Truskawkowe
Klasyczne ciasto truskawkowe może być tylko deser szukasz. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 333 kalorie, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ciasto ciasto, żelatyna, sok z cytryny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Podobne przepisy to Klasyczne Ciasto Truskawkowo-Rabarbarowe, Klasyczne Ciasto Truskawkowe, oraz Klasyczne Ciasto Truskawkowe.
Instrukcje
Rozwiń ciasto na 9-calowy talerz ciasta. Wchodzisz krawędzie pod i flet; dół i boki przebić widelcem.
Piec w 450 przez 9 minut lub do lekko rumiane. Całkowicie fajne.
W międzyczasie połączyć truskawki z cukrem w średniej misce; dobrze wymieszać i odstawić.
Połącz wodę, skrobię kukurydzianą i sok z cytryny w małym rondlu, mieszając, aż do dobrego wymieszania. Doprowadzić do wrzenia i gotować 1 minutę lub do zgęstnienia, stale mieszając.
Dodaj żelatynę, mieszając, aż żelatyna się rozpuści.
Wlać truskawki, mieszając do płaszcza.
Wlać do przygotowanej Skórki. Przykryć i schłodzić co najmniej 3 godziny. Każdą porcję ubić bitą polewą.