Kimchi Relish

Kimchi Relish
Przepis Kimchi Relish jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 0g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską i pieprz, sriracha, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Hot Dogi Z Smakiem Kimchi, Hot dogi z smakiem Kimchi, oraz Pierogi Kimchi Na Parze (Jjin Kimchi Mandu) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz kimichi, olej, sok z limonki, szczypiorek,sos sojowy, Syrop z agawy i Sriracha w misce amedium. Doprawić solą i pepper.DO AHEAD: Relish można zrobić 1 tydzień. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
AgawaAgawa
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Sos SojowySos Sojowy
SrirachaSriracha
SzczypiorekSzczypiorek
RozkoszRozkosz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Koreańczyków. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Złożony i elegancki, z warstwami czystych, skoncentrowanych owoców gruszkowych, cytrusowych i pestkowych, przepyszną kwasowością i pikantnym, mineralnym rdzeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn