Kiełbasa Calzones

Kiełbasa Calzones
Kiełbasa Calzones może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 63g białka, 102g tłuszczu, oraz w sumie 1526 kalorii. Na 5,06 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 22 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka mżawki oliwy z oliwek, kilka mielonych pieprz, olej czosnkowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Kiełbasa Calzones, Kiełbasa I Czerwona Papryka Calzones, oraz Kiełbasa i pieprz Calzones dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Brązowa kiełbasa na małej patelni w mżawce oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Przenieś gotowaną pokruszoną kiełbasę do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Połącz kiełbasę z ricottą, pietruszką, czosnkiem, Parmigiano, gałką muszkatołową, pieprzem i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Po 12 Opakowań) Groszek Mrożony, RozmrożonyPo 12 Opakowań) Groszek Mrożony, Rozmrożony
Ser RicottaSer Ricotta
KiełbasaKiełbasa
CzosnekCzosnek
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
5
Rozwałkować ciasta i zmniejszyć o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
6
Umieść prostokąt ciasta na nieprzywierającym arkuszu ciastek. Użyj 1/2 szklanki mozzarelli na połowie każdego prostokąta ciasta i ułóż kopiec nadzienia na połowie całkowitej powierzchni. Złożyć ciasto na i szczypta krawędzie do uszczelnienia. Rezultatem jest obrót prostokątny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
W przypadku kalzonów w kształcie półksiężyca przycinaj nadmiar ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
8
Rozwałkuj kawałki ciasta w paski, zawiąż węzły i posmaruj olejem czosnkowym i serem. Węzły czosnku są zabawne do zanurzenia przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej CzosnkowyOlej Czosnkowy
SerSer
CzosnekCzosnek
CiastoCiasto
RolkaRolka
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
9
Piec calzones 15 minut lub do złotego całego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Podawać calzones z ciepłym pomidorem, marinara, lub sos do pizzy do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do PizzySos Do Pizzy
PomidorPomidor
11
Uwaga kucharza: dla dodatkowego oszczędzania czasu, 2 paczki wstępnie gotowanej kiełbasy kruszy, po 8 uncji każdy, mogą być zastąpione surową włoską kiełbasą używaną w powyższym przepisie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
12
Dodaj oliwę z oliwek do średniego rondla na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
13
Do rozgrzanej oliwy z oliwek dodać czosnek i pokruszony pieprz; gdy papryka zatrze i czosnek skwierczy, wymieszać pokruszone pomidory. Doprawić sosem solą, pieprzem i włoską przyprawą. Gotować przez pięć minut i wymieszać z natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
Pokruszone PomidoryPokruszone Pomidory
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SOSSOS
SólSól
14
Serw.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki) z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn