Kasza Grzybowa
Przepis Grzyb kasza może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, sól, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Kasza Z Dzikich Grzybów, Kremowa Kasza Grzybowa, oraz Kasza czosnkowa parmezan z porem i pieczarkami (bezmięsny poniedziałek) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kaszę ugotować w małym rondlu zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Dodać ser, mieszając, aż ser się rozpuści. Przykryć i ogrzać.
Płaszcz małą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodać grzyby; saute 2 protokół.
Dodaj czosnek; saute 1 minutę.
Zdjąć z ognia. Wymieszać bulion wołowy i pozostałe składniki.
Dodaj mieszankę grzybową do kaszy, dobrze mieszając.