Kasza Chili Z Serem

Kasza Chili Z Serem
Chili-ser kasza może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis na poranny posiłek. Ten przepis służy 8 i kosztuje 69 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 308 kalorii, 10g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka masła, ząbek czosnku, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Chili Ser Kasza, Kasza Chili' n ' Cheese, oraz Kotlet cielęcy myśliwski z kaszą z sera Południowego: Jaegerschnitzel z kaszą z sera Południowego.

Instrukcje

1
Kaszę ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Wymieszać z serem i pozostałymi składnikami. Mieszankę łyżką do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 13 x 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
KaszaKasza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Piec w 350 przez 1 godzinę lub aż zestaw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Do placów kaszy Chili z serem: schłodzić pozostałą połowę kaszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Papryka ChiliPapryka Chili
KaszaKasza
4
Pokroić w kwadraty i broil 5 cali od ciepła 1 minutę z każdej strony lub aż złoty.
5
Podawać z wołowiną i warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WołowinaWołowina

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Totus Tuus Cava z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava pokazuje jasne aromaty brzoskwini, cytryny i skórki pomarańczowej, z odrobiną lukrecji. Wino jest skoncentrowane, przyjemne w dotyku i gęste w ustach, o sypkim, kamienistym charakterze do smaku cytrusów, owoców pestkowych i anyżu. Pokazuje bogactwo i żywotność w ustach, a jasne wykończenie jest długie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn