Karaiby Kurczak Kabobs
Przepis Karaiby kurczak Kabobs jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników kuchni środkowoamerykańskiej. Ten przepis służy 8. To danie główne ma 247 kalorii, 22g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę Karaiby jerk, ananasa, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Karaibski, Kurczak Karaibski, oraz Kurczak Karaibski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stojak do grilla szczotkowego z olejem roślinnym.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Kurczaka posmarować 2 łyżkami oleju.
Umieść przyprawę do kurczaka i jerk w zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności. Wstrząsnąć worek do pokrycia kurczaka z przyprawami. Nawlecz kurczaka, ananasa, paprykę i cebulę na przemian na każdym z ośmiu 12-calowych metalowych szaszłyków, pozostawiając 1/4 cala odstępu między każdym kawałkiem.
Szczotka kabobs z pozostałych 2 łyżki oleju.
Przykryj i grilluj kabobs na średnim ogniu 15 do 20 minut, obracając raz, aż kurczak nie będzie już różowy w środku.