Kapusta Czerwona Duszona Na Cydrze

Kapusta Czerwona Duszona Na Cydrze
Cydr-duszona czerwona kapusta jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, ocet jabłkowy, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cydr-Duszona Kapusta, Duszona Czerwona Kapusta Z Karmelizowaną Cebulą I Cydrem, oraz Cider-duszona kapusta i por hotpot dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać holenderski piec o dużym dnie na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodać masło do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Dodać kminek i mieszać aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
4
Dodaj kapustę partiami, aż lekko zwiędnie, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
5
Dodaj cydr i ocet i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut, aż kapusta będzie miękka i elastyczna. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KapustaKapusta
OcetOcet
CydrCydr

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn