Kanapki z wędzonym łososiem i cebulką
Kanapki z wędzonym łososiem i cebulką mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przystawkami. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 32. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać serek, łosoś, imbir, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Spróbuj Kanapki z wędzonym łososiem i cebulką, Kanapki z wędzonym łososiem i cebulką, oraz Naleśniki ziemniaczane i kanapki z wędzonym łososiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na małej patelni, toast nasiona sezamu na umiarkowanym ogniu, potrząsając patelni, aż światło złoty, o 2 protokół.
Przełożyć na talerz i ostudzić.
W robocie kuchennym połącz łososia, wasabi, imbir i crme frache i pulsuj, aż będzie gładka.
Przenieść do miski. Wyczyść procesor.
Dodać twarożek, szalotki i rukolę do procesora i puree, aż będzie gładka. Doprawić solą i białym pieprzem.
Za pomocą małej szpatułki rozprowadzić niewielką łyżkę serka scallion na każdej z 3 kromek chleba.
Rozprowadzić niewielką łyżkę mieszanki łososia na każdej z 2 kromek chleba. Ułóż chleb, zaczynając i kończąc warstwą scallion; top stos z zwykły kromkę chleba i naciśnij, aby zamknąć. Powtórz z pozostałym chlebem, serem śmietankowym i mieszaniną łososia, tworząc 4 stosy kanapek.
Używając ostrego ząbkowanego noża, przycinaj Skórki.
Przeciąć każdy stos kanapek na pół.
Spread scallion cream cheese na dłuższej stronie każdej pół kanapki, a następnie zanurzyć długie boki w tosty sezamu, naciskając na płaszcz.
Każdą kanapkę pokroić na pół na 4 mniejsze kanapki, pozostawiając 1 stronę pokrytą sezamem.
Przenieść kanapki na talerz i służyć.
Dodać do przodu: pół kanapki można przykryć lekko zwilżonym ręcznikiem papierowym i folią i schłodzić na noc. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed krojeniem na małe kanapki i podaniem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lapis Luna Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.