Kanapki z indykiem wędzonym z sosem żurawinowym pomarańczowym
Kanapki z wędzonym indykiem z pomarańczowym sosem żurawinowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.48 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 313 kalorii, 20g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Mieszanka cebuli, koperku, chleba zbożowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety z indyka smażone w sosie pomarańczowo-żurawinowym, Pierś z indyka nadziewana serem pomarańczowym, jabłkowym i kozim z naturalnie słodzonym sosem żurawinowym, oraz Kanapki z wędzoną goudą, indykiem i rukolą.
Instrukcje
Cebulę, ocet jabłkowy, koperek i cukier wymieszać w średniej misce. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Wymieszać sos żurawinowy i skórkę pomarańczową w małej misce. (Mieszankę cebuli i mieszankę żurawinową można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć oddzielnie i przechowywać w lodówce.)
Umieścić wszystkie kromki chleba na powierzchni roboczej.
Mieszankę żurawinową rozłożyć na plastry, dzieląc równo. Top 4 kromki chleba z mieszanką cebuli, następnie indyka i rukoli, dzieląc równo. Top z pozostałych 4 kromki chleba, żurawina stronie w dół, i służyć.
W porcji: kalorie, 296; tłuszcz całkowity, 4 g;