Kanapki Jabłko-Szwajcarski Indyk
Przepis Na kanapki jabłkowo-szwajcarskie z indykiem można przygotować w około 15 minut. Ten przepis służy 4 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 35 g białka, 6 g tłuszczu i łącznie 372 kalorie. Za 2,13 USD za porcję ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga chleba wieloziarnistego, ogórka, musztardy miodowej i piersi z indyka. Świetnie sprawdza się jako niedrogie danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 75%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Kanapki z indykiem i szwajcarską kanapką, Kanapki z indykiem z jabłkami i orzechami oraz Kanapki z indykiem, goudą i herbatą jabłkową.
Instrukcje
Lekko posmaruj musztardą każdą kromkę tostu; odłożyć na bok.
Umieść jabłka na talerzu przeznaczonym do kuchenki mikrofalowej i włóż do kuchenki mikrofalowej bez przykrycia na wysoką moc przez 1 minutę lub do momentu, aż lekko zmiękną.
Na 4 tostach ułóż połowę plasterków jabłka i sera. Na wierzchu ułóż ogórek i indyka.
Dodaj pozostałe plasterki jabłka i sera. Na wierzch połóż resztę tostów, stroną musztardową do dołu.