Jak zrobić chrupiące krążki cebuli
Need a wegańskie przystawki? Jak zrobić chrupiące krążki cebuli może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz płatki ziemniaczane, cebulę, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Chrupiące Krążki Cebulowe, Chrupiące Krążki Cebulowe, oraz Chrupiące Pieczone Krążki Cebulowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać mąkę, skrobię kukurydzianą, suche płatki ziemniaczane i pieprz cayenne w dużej misce.
Ubij sodę klubową, aby uzyskać gładkie ciasto.
W płytkiej misce umieścić bułkę tartą panko.
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy lub dużym rondlu do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść kilka krążków cebuli na raz do miski ciasta i włączyć do Płaszcz wszystkie strony z ciasta.
Wyjmij krążki cebuli z ciasta i umieść na patelni Panko bułki tartej; Obróć, aby całkowicie pokryć okruchami.
Gotować kilka pierścieni na raz w gorącym oleju, aż złoty kolor, o 2 do 3 protokół.
Przenieś do stojaka chłodzącego ustawionego nad ręcznikami papierowymi, aby osuszyć. Doprawić solą do smaku i podawać.