Jajka po benedyktyńsku z boczkiem i rukolą

Jajka po benedyktyńsku z boczkiem i rukolą
Jajka po benedyktyńsku z boczkiem i rukolą mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 40. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, rukola dla niemowląt, tabasco i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bekon Awokado Jajka Benedykt, Klasyczny Kanadyjski Boczek Jajka Benedykt Przepis, oraz Jajka po benedyktyńsku z boczkiem, Avodaise (Avocado Hollandaise) i Harissa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W żaroodpornej misce ustawionej nad garnkiem z ledwo gotującą się wodą, ubić 4 żółtka z winem i szczyptą soli, aż podwoi się objętość i lekko zgęstnieje, około 2 minut. Stopniowo dodawać roztopione masło, stale ubijając, aż utworzy się gęsty, kremowy sos, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
SOSSOS
WodaWoda
SólSól
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
GarnekGarnek
2
Wlać sok z cytryny i Tabasco i doprawić solą. Utrzymuj ciepły sos hollandaise, ubijając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Na patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, obracając raz, aż ostry, 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przenieść na papierową ręcznikową płytę.
5
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać rukolę, szybko wrzucić gorący olej i przełożyć na talerz; doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Przynieś dużą, głęboką patelnię wody na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu i dodaj ocet. Po kolei, rozbij jajka do małej miseczki i wlej je do gotującej się wody, pozostawiając dużo miejsca między nimi. Kłusować jajka, aż białka są ustawione, a żółtka są nadal płynne, około 4 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej ostrożnie przenieść jajka na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
WodaWoda
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Ułóż tosty angielskie połówki muffinek na talerzach i wierzch z boczkiem, jajkami w koszulce, rukolą i sosem holenderskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
Muffin AngielskiMuffin Angielski
Jajko GotowaneJajko Gotowane
RukolaRukola
BoczekBoczek
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn