Jabłka Nadziewane Żurawiną I Orzechami Wolnowarowymi

Jabłka Nadziewane Żurawiną I Orzechami Wolnowarowymi
Potrzebujesz przystawka bezglutenowa? Wolnowarowe jabłka Nadziewane żurawiną i orzechami mogą być super przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 23G tłuszczu i w sumie 491 kalorii. Ten przepis służy 6. Za $1.5 za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cydr jabłkowy, masło, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Jabłka Nadziewane Orzechami, Imbirem I Żurawiną, Pieczone Jabłka Żurawinowe Wolnowarowe, oraz Jabłka Nadziewane Wolnowarem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Połącz orzechy włoskie, żurawinę, brązowy cukier, owies, masło, sok z cytryny, cynamon i 1/2 łyżeczki soli w małej misce i ściśnij razem, aż powstanie mokra i piaszczysta mieszanka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Wyciągnij rdzeń z każdego jabłka za pomocą kulki do melona, uważając, aby nie zgarnąć całkowicie do dna lub boków. Faszeruj każde jabłko mieszanką żurawinowo-orzechową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
3
Umieść jabłka we wkładce do wolnowaru i wlej cydr jabłkowy. Przykryj i gotuj na małym ogniu, aż jabłka będą miękkie, ale nadal lekko jędrne, 3 do 4 godzin w zależności od wielkości i rodzaju jabłka. (Jeśli Twoje jabłka są mniejsze, Sprawdź po 2 godzinach; mogą gotować się szybciej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
4
Każde jabłko podawaj w całości lub przekrój na pół w misce z gałką lodów i mżawką syropu klonowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn