Irio (Kenia)

Irio (Kenia)
Przepis Irio (Kenia) jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników afrykańskiego jedzenia. Ta przystawka ma 151 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 90 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka kukurydzy, rukoli, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zdrowe I Pyszne: Irio, oraz Puree z groszku i ziemniaków z kukurydzą (Irio).

Polecane wino: Pinotage, Riesling, Chenin Blanc

Pinotage, Riesling i Chenin Blanc to moje najlepsze propozycje dla Afryki. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. Możesz spróbować Beeslaar Pinotage. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 50 dolarów za butelkę.
Beeslaar Pinotage
Beeslaar Pinotage
Subtelne aromaty kadzidła i kwiatowego składnika, dodają pikanterii i ziemistości ciemnym nutom wiśni i ciemnej śliwki na nosie. Średnio pełniejszy korpus ma angażującą czystość i koncentrację owoców z elegancką teksturą i drobniejszymi taninami dostosowanymi do soczystych smaków owoców jagodowych. Ważąc 14,5% alkoholu objętościowo, zachowuje swoją świeżość i żywotność oraz miesza się z napowietrzaniem, co sugeruje, że będzie się pięknie starzeć przez dużą liczbę lat.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn