Indyk Z Solanką Klonową
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepisy do twojego pudełka z przepisami, Indyk z solanką klonową może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 546 kalorii, 70g białka, oraz 18g tłuszczu. Za $2.15 za porcję, ten przepis okładki 33% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilku osobom bardzo spodobał się ten hor d ' oeuvre. Udaj się do sklepu i podnieś liście laurowe, ziarna pieprzu, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 66%. Podobne przepisy to Klon Bourbon Solone Nogi Indyka, Indyk z klonu solonego z sosem śmietanowym, oraz Indyk z grilla z solanką klonową, wędzony drewnem.
Instrukcje
Umieść wszystkie składniki, z wyjątkiem indyka, w dużym garnku i zagotuj, mieszając, aż sól się rozpuści.
Zdejmij z ognia i ostudź.
Wyłóż duży garnek bezzapachowym workiem na śmieci i włóż indyka do garnka.
Zalej ptaka schłodzoną solanką, zamknij i zamknij worek i wstaw do lodówki na noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wyjmij indyka z solanki, dobrze wysusz i wyrzuć solankę.
Piecz indyka jak zwykle, około 15 minut za Funt.
Odstaw na 30 minut przed rzeźbieniem.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ferrari Perle z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.
Ferrari Perle
Słomkowo-żółty z lekkim złotym połyskiem. Intensywny i szczególnie wyrafinowany z zapachami migdałów, jabłek, lekką przyprawą i nutą skórki chleba. Suche, czyste i eleganckie z trwałą gładkością. Nuty dojrzałych jabłek, przyjemnej drożdżówki i słodkich migdałów.