Idealnie Pieczona Fasola
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj doskonale fasolkę po pieczeniu. Ten przepis służy 18. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 298 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, paprykę, sos barbecue i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Idealnie upieczona ryba en Papillote, Idealnie chrupiące rozmaryn pieczone frytki, oraz Pieczone frytki z marchwi i ziemniaków {doskonale przyprawione} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji dolnej i podgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Smażyć regularny posiekany boczek na dużej, głębokiej patelni, aż boczek częściowo gotowane i zwolniony o 1/4 szklanki kapieli.
Dodaj cebulę, papryka i jalapenos, i saute do miękkości, o 5 protokół.
Dodać fasolę, sos barbecue, brązowy cukier, ocet, ketchup, musztardę i Chipotle, i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. (Jeśli patelnia nie jest wystarczająco duża, dodać fasolę i ciepła na wolnym ogniu, a następnie przenieść do dużej miski i wymieszać z pozostałymi składnikami).
Fasolę aromatyzowaną wlać do aluminiowej patelni. Top z niegotowane plastry boczku (można zmniejszyć o połowę plastry, jeśli chcesz). Następnie piec, aż fasola będzie bąbelkowa, a sos będzie miał konsystencję syropu naleśnikowego, około 2 godzin.
Odstawić do zgęstnienia lekko i służyć.