Idealne Ciasto Pieczone Ciasto
Need a wegańska skórka? Idealne pieczone ciasto skorupa może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 1059 kalorii, 13g białka, oraz 70 g tłuszczu. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, sól, skracanie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Podobne przepisy to Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Idealne Ciasto Ciasto.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 475ºF.
Mąkę i sól wymieszać w średniej misce.
Pokrój w skracaniu, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż cząstki będą wielkości małego groszku.
Posypać zimną wodą, 1 łyżkę na raz, rzucając widelcem, aż cała mąka zostanie zwilżona i ciasto prawie opuszcza stronę miski (w razie potrzeby można dodać 1 do 2 łyżeczek więcej wody). Zbierz ciasto do kuli. Kształt w spłaszczony Okrągły na lekko posypanej mąką powierzchni. Owinąć spłaszczone okrągłe ciasto w folię i przechowywać w lodówce około 45 minut lub aż ciasto będzie twarde i zimne, ale giętkie. Dzięki temu skracanie staje się lekko jędrne, co sprawia, że upieczone ciasto jest bardziej łuszczące się. Jeśli dłużej przechowywać w lodówce, niech ciasto lekko zmięknąć przed walcowanie.
Rozwałkuj ciasto, używając mąki do ciasta, na okrąg o 2 cale większy niż odwrócony 9-calowy szklany talerz do ciasta. Złożyć ciasto na cztery części; umieścić w talerzu ciasta. Rozłóż i ułóż na płycie, mocno naciskając na dno i bok. Trim zwisające krawędzi ciasta 1 cal od krawędzi płyty pie. Złożyć i rozwałkować ciasto pod, nawet z talerzem; flet według uznania. Dno i bok ciasta dokładnie nakłuć widelcem.
Piec 8 do 10 minut lub do jasnobrązowego; ostudzić na stojaku z drutu.