Hot Crab Crostini
Przepis Hot Crab Crostini może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 48 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz szczypiorek, szczypiorek i serek cebulowy spread, bagietka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gorący Dip krabowy z Crostini, Crab Imperial z Crostini, oraz Salsa krabowa crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 400°.
Umieść kromki chleba na dużym arkuszu ciasteczek.
Piec 3 do 5 minut lub do chrupiące i bardzo jasnobrązowe.
W międzyczasie wymieszaj pozostałe składniki z wyjątkiem szczypiorku w średniej misce.
Na każdej kromce chleba rozprowadzić 1 okrągłą mieszankę mięsa krabowego.
Piec około 5 minut lub aż nadzienie jest gorące i ser topi.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.