Hominy-Pinto Burgery z pieczonym Poblano Chiles
Hominy-Pinto Burgery z pieczonym Poblano Chiles może być tylko głównym daniem szukasz. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,92 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 507 kalorii, 19g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, olej canolan, ser Monterey jack i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Smoky Seitan, Pinto Bean i gulasz z Hominy, oraz Wieprzowina i Hominy w czerwonym Chiles zupa / gulasz.
Instrukcje
Umieść chiles na wyłożonej folią blasze do pieczenia; broil 3 cali od ciepła 8 minut lub aż poczerniałe i zwęglone, obracając po 6 minut.
Umieść w wytrzymałej plastikowej torbie; uszczelnij.
Odstawić na 15 minut. Skórki obrać i wyrzucić.
Każde chile pokroić wzdłuż na 4 paski; wyrzucić nasiona.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 5 protokół.
Umieścić mieszankę cebuli, sól, fasola, i hominy w robocie kuchennym; pulsować aż grubo zmielone.
Połącz mieszaninę fasoli i 1/2 masy szklanki w średniej misce. Podzielić mieszaninę fasoli na 4 równe porcje, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Miejsce pozostałe 1/4 Puchar masa w płytkim naczyniu; dredge paszteciki w masie.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać paszteciki do patelni; gotować 4 protokół. Odwróć paszteciki. Top każdy patty z 3 łyżki sera; gotować 4 protokół.
Śmietanę i salsę połączyć w małej misce.
Rozprowadzić 1 łyżkę mieszanki kwaśnej śmietany na górnej połowie każdej bułki.
Umieścić paszteciki na dolnych połówkach bułek; top każdej porcji z 2 paski pieprzu. Przykryj wierzchami bułek.