Hiszpańska Jajecznica

Hiszpańska Jajecznica
Hiszpańska jajecznica to bezglutenowe i pierwotne poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Udaj się do sklepu i odbierz chili, jajko, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Hiszpańska jajecznica z Pimentonem i szparagami, Revueltos (Kremowa Jajecznica Po Hiszpańsku), oraz Jajecznica, jak zrobić jajecznicę / Egg s dla podobnych receptur.

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino i Grenache są doskonałym wyborem dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo
Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo
Wino na cześć kobiety, zadziornej, nonkonformistycznej i zdeterminowanej, Herminii. Pracowała niestrudzenie na rzecz swojej społeczności kwestionując i kwestionując ustalone normy swoich czasów. Charyzmatyczny, zaangażowany, pionier. Herminia, kobieta, która zainspirowała Bodegas Viña Herminia. Piękny jasny wiśniowy kolor. Bardzo świeży i owocowy, z delikatnymi niuansami wanilii. Okrągłe i gładkie na podniebieniu, z miękką przyjemną taniną. Niezapomniane wino, które ma zainspirować Twoje niesamowite historie i stworzyć niezapomniane chwile.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn