Herbed Cotija Cheese

Herbed Cotija Cheese
Herbed Cotija ser jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 119 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, wapno kliny, kolendra, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Letni Dip kukurydziany z serem Cotija, Cukinia z limonką i serem Cotija, oraz Sukkotaż z awokado, pomidorem i serem Cotija dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić razem pokruszony ser Cotija, kolendra, szczypiorek, chili w proszku, i skórka z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CotijaSer Cotija
Chili W ProszkuChili W Proszku
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
KolendraKolendra
SzczypiorekSzczypiorek
2
Kukurydzę posmarować roztopionym masłem; posypać serem Herbed Cotija.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CotijaSer Cotija
MasłoMasło
KukurydzaKukurydza
3
Podawać ze świeżą limonką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Magazyn