Haricots Verts with Pancetta
Haricots Verts z pancettą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,15 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pancetta, Panko bułka tarta, pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Haricots Verts, Haricots Verts Z Orzechami Laskowymi, oraz Club 55 Haricots Verts dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać werty fasolki i gotować, aż chrupiące-przetargu, o 4 protokół.
Odcedzić, a następnie zanurzyć się w łaźni lodowej, aby zatrzymać gotowanie.
Odcedzić ponownie, następnie przenieść do ręczników papierowych i osuszyć.
Gotować pancetta w dużej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry, o 8 protokół.
Usuń do ręczników papierowych za pomocą łyżki szczelinowej.
Dodać czosnek do kapieli na patelni i gotować, mieszając, aż złoty, o 1 minutę.
Dodać panko i gotować, mieszając, aż tosty, o 1 protokół.
Dodać haricots verts na patelni i gotować, mieszając, aż równomiernie powlekane, o 2 protokół. Pancettę wymieszać i doprawić solą i pieprzem.
Podawać z cytrynowymi klinami.