Hamburgery z sosem cytrynowo-sojowym
Przepis hamburgery z cytryną i sosem sojowym jest gotowy w około 15 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 400 kalorii, 27g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Mieszanka mielonej wołowiny, podstawowy vinaigrette, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Makaron Z Sosem Sojowym, Szparagi sezamowe z sosem sojowo-czosnkowym Aioli, oraz Miód sojowy stek kebaby z sosem Cilantro Limonka.
Instrukcje
W małej misce, ubić razem vinaigrette, sos sojowy, szalotki, i latem pikantny lub oregano.
Umieść mieloną wołowinę w dużej misce.
Dodać 3 łyżki mieszanki winegret i połączyć, a następnie użyć rąk do utworzenia 4 paszteciki.
Rozgrzać grill do wysokiej i gotować hamburgery do pożądanej doneness. (Alternatywnie, gotować hamburgery na patelni na średnim ogniu.) Łyżka pozostałą mieszaninę vinaigrette nad hamburgery. Top z pozostałych szalotki i służyć z chipsów ziemniaczanych, w razie potrzeby.