Hamburgery Z Grilla Owinięte Boczkiem
Hamburgery z grilla owinięte boczkiem mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 2,74 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 826 kalorii, 40g białka, oraz 55 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz Vidalię, oliwę z oliwek, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Krewetki Zapiekane Boczkiem Z Grilla, Boczek Zawijany Kurczak Z Grilla, oraz Krewetki zawinięte w boczek z sosem barbecue Chipotle.
Instrukcje
Ułóż boczek na wyłożonej papierowym ręcznikiem płycie kuchennej; przykryj papierowym ręcznikiem. Boczek mikrofalowy na wysokości 2 minut lub do momentu, gdy krawędzie zaczną się marszczyć, a boczek jest częściowo ugotowany.
Podsmażyć grzyby i cebulę w gorącym oleju w małej patelni nonstick na średnim ogniu 4 do 5 minut lub do miękkości i cieczy jest wchłaniany.
Wyjąć z ognia i wymieszać 2 łyżki. sos barbecue.
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko). Kształt mielonej wołowiny na 8 (5-calowe) cienkie paszteciki.
Miejsce 2 Łyżki. mieszanka grzybowa w środku każdej z 4 pasztecików. Top z pozostałych pasztecików, dociskając krawędzie do uszczelnienia. Kształt na 4-calowe paszteciki. Zawiń boki każdego patty z 2 plastry boczku, nakładające się końce każdego plastra. Zabezpieczyć boczek za pomocą drewnianych kostek.
Paszteciki posypać solą. Przykryć i schłodzić 10 minut.
Placki grillowe, przykryte pokrywą grilla, ponad 350 do 400 (średnio-wysokie) ciepła 5 do 6 minut na 1 stronie. Obrócić i podlać połową pozostałego sosu barbecue. Grill 5 do 6 minut lub aż wołowina nie jest już różowy w środku. Obróć i podlej pozostałym sosem barbecue.
Wyjąć z grilla i odstawić 5 minut.
Hamburgery podawać na bułkach, a doprawić pozostałą mieszanką grzybową.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy sosu Barbecue z miodem Kraft.