Hamburgery Z Grilla Owinięte Boczkiem

Hamburgery Z Grilla Owinięte Boczkiem
Hamburgery z grilla owinięte boczkiem mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 2,74 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 826 kalorii, 40g białka, oraz 55 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz Vidalię, oliwę z oliwek, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Krewetki Zapiekane Boczkiem Z Grilla, Boczek Zawijany Kurczak Z Grilla, oraz Krewetki zawinięte w boczek z sosem barbecue Chipotle.

Instrukcje

1
Ułóż boczek na wyłożonej papierowym ręcznikiem płycie kuchennej; przykryj papierowym ręcznikiem. Boczek mikrofalowy na wysokości 2 minut lub do momentu, gdy krawędzie zaczną się marszczyć, a boczek jest częściowo ugotowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
MikrofalówkaMikrofalówka
2
Podsmażyć grzyby i cebulę w gorącym oleju w małej patelni nonstick na średnim ogniu 4 do 5 minut lub do miękkości i cieczy jest wchłaniany.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć z ognia i wymieszać 2 łyżki. sos barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
4
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko). Kształt mielonej wołowiny na 8 (5-calowe) cienkie paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Miejsce 2 Łyżki. mieszanka grzybowa w środku każdej z 4 pasztecików. Top z pozostałych pasztecików, dociskając krawędzie do uszczelnienia. Kształt na 4-calowe paszteciki. Zawiń boki każdego patty z 2 plastry boczku, nakładające się końce każdego plastra. Zabezpieczyć boczek za pomocą drewnianych kostek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
GrzybyGrzyby
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
6
Paszteciki posypać solą. Przykryć i schłodzić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
7
Placki grillowe, przykryte pokrywą grilla, ponad 350 do 400 (średnio-wysokie) ciepła 5 do 6 minut na 1 stronie. Obrócić i podlać połową pozostałego sosu barbecue. Grill 5 do 6 minut lub aż wołowina nie jest już różowy w środku. Obróć i podlej pozostałym sosem barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Wyjąć z grilla i odstawić 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Usuń drewniane kilofy.
10
Hamburgery podawać na bułkach, a doprawić pozostałą mieszanką grzybową.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
RolkaRolka
11
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy sosu Barbecue z miodem Kraft.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
MiódMiód
TrudnośćTwardy
Gotowe W42 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn