Halibut Ceviche

Halibut Ceviche
Halibut Ceviche może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 23G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.15 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Sprawdza się jako drogie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz płatki chili, filet z halibuta, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 90%. Halibut Ceviche, Halibut Ceviche, oraz Sałatka Ceviche Halibut są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W nie reaktywnej misce wymieszaj halibuta z cebulą, sokiem z limonki i octem, aby pokryć. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 4 do 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
HalibutHalibut
OcetOcet
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wyrzucić marynatę halibuta i w czystej misce połączyć halibuta i paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
MarynataMarynata
HalibutHalibut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Do dressingu połącz sok z limonki i ocet ryżowy, a podczas ubijania dodaj oliwę w wolnym strumieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Dodaj skórkę z limonki, szczypiorek, kolendrę, miętę i płatki chili. Złożyć mieszankę halibuta i papryki i doprawić do smaku solą i pieprzem. Łyżka do kieliszków do martini i wierzch z kiełkami rzodkiewki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kiełki RzodkiewkiKiełki Rzodkiewki
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
PaprykaPapryka
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
KolendraKolendra
HalibutHalibut
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
SzczypiorekSzczypiorek
MiętaMięta

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia70
Magazyn