Gęsty Libański Sos Czosnkowy
Gruby styl libański sos czosnkowy może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 2 i koszty $2.49 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. 545 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sok z cytryny, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni middl eastern. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Grube kotlety wieprzowe z sosem ziołowo-czosnkowym i garnkiem Risotto Lagostina, Bakłażan Nadziewany W Stylu Libańskim, oraz Przyprawione Klopsiki W Stylu Libańskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć czosnek, sól, sok z cytryny, olej roślinny i oliwę z oliwek do słoika wielkości ćwiartki. Zanurz mikser zanurzeniowy w mieszaninie na dno słoika.
Wymieszać z blenderem spoczywającym na dnie słoika, aż składniki zgęstnieją, od 1 do 2 minut. Pod kątem miksera, aby wyciągnąć składniki z boków słoika i podnieść go w kierunku góry, aby lepiej połączyć. Kontynuuj mieszanie, aż mieszanina osiągnie konsystencję podobną do majonezu.