Gulasz z małży i białej fasoli to bezmleczne i pescatariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 34 centów za porcję. Jeśli masz fasolę cannellini, tajską, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gulasz z małży i białej fasoli, Gulasz Z Małży Po Grecku, oraz Gulasz Z Małży Szafranowych.
Instrukcje
1
W głębokiej patelni, połączyć małże, sherry i wina. Doprowadzić do duszenia, przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż małże otwarte, 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Usuń małże z muszli. Odcedzić bulion; zarezerwować 1 szklankę.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Trentadue La Storia Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.