Gulasz Z Jagnięciny Po Grecku

Gulasz Z Jagnięciny Po Grecku
Przepis Grecki gulasz jagnięcy może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 48g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 702 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje $4.91 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis od Foodnetwork ma 32 fanów. Mieszanka oregano, oliwy z oliwek, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Gulasz Z Jagnięciny Po Grecku, Gulasz Z Jagnięciny Po Grecku, oraz Grecki Gulasz Jagnięcy Z Fetą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Do największego rondla lub zapiekanki masz, że pójdzie do piekarnika, wlać 3 łyżki oleju. Mięso brązowo w partiach na dużym ogniu i wyjąć łyżką szczelinową na pobliski talerz. Możesz potrzebować więcej oleju, jak to zrobić. Cebula na pewno będzie go potrzebować, więc wlać pozostały olej lub dodać więcej, dodać cebulę, posypując je odrobiną soli i gotować, aż będzie miękka i półprzezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Dodaj czosnek, seler, tymianek i oregano. Po kilku minutach, gdy zapach czosnku wafts up, usunąć połowę mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Dodaj mięso do mieszaniny na patelni, przykryj pozostałą połówką, dodaj liście laurowe, marchew, pomidory, wywar i wino. Używam dużej, ale płaskiej zapiekanki i ta ilość płynu pokrywa mięso, ale jeśli okaże się, że potrzebujesz więcej płynu, dodaj wodę-chcesz dużo płynu, ponieważ w końcu będziesz gotować w nim makaron. Doprowadzić do wrzenia, usunąć szumowiny i niech bańki na około 3 protokół. Następnie przykryć, przenieść do piekarnika i piec przez około 2 do 2 1/2 godziny, lub gotować na bardzo małym ogniu. Mięso powinno być miękkie i ulegające.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Usuń marchewkę (i jedz, gotuj) i liście laurowe, jeśli chcesz, i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
6
Oczywiście możesz teraz przejść do ostatniego etapu, ale zakładam, że tego nie zrobisz. W takim przypadku pozostaw gulasz do ostygnięcia i trzymaj go w lodówce, aż będziesz chciał. Odtłuść tłuszcz z góry i pamiętaj, aby wyjąć go z lodówki na dobre 1 do 2 godzin przed ponownym ugotowaniem. Można podgrzać to w piekarniku, ale ponieważ makaron zostanie wstawiony do pieca, mam tendencję do podgrzewania go tam. Upewnij się, że gulasz jest gorący. Tymczasem doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Gdy się zagotuje, dodaj sól, a następnie makaron. Gotować, aż to prawie, ale nie całkiem gotowane; to powinno mieć jeszcze kilka minut, aby przejść.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Następnie odcedzić makaron i dodać go szybko do bulgoczących soków w zapiekance, upewniając się najpierw, że jest wystarczająco dużo bulgoczących soków. Nie chcesz utopić mięsa, ale chcesz tyle, żeby makaron był przykryty. Oczywiście makaron wchłonie część płynu po zakończeniu gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
8
W ciągu kilku minut makaron należy ugotować. Pokruszyć trochę fety i umieścić w misce z posiekaną natką pietruszki, oregano lub bazylii. Wymieszać, aby połączyć, a następnie pozostawić z nią łyżkę, aby ludzie mogli posypać serem ziołowym na gulaszu, jak chcą. Dusić gulasz w płytkich miseczkach do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia68
Magazyn