Gulasz Z Fasoli Meksykańskiej (
Gulasz z fasoli meksykańskiej (jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 255 kalorii, 16G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka soli i pieprzu, ząbki czosnku, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 96%. Spróbuj Gulasz Z Wołowiną I Fasolą Po Meksykańsku, Gulasz Meksykański, oraz Gulasz Wołowy Po Meksykańsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz fasolę, czosnek, cebulę i liście laurowe w średnim garnku.
Dodaj wystarczająco dużo wody, aby osiągnąć około 1 1/2 cala nad fasolą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż ziarna będą miękkie, o 2 godziny.
Dodaj więcej wody, jeśli ziarna wchłaniają zbyt dużo płynu. Fasola powinna być soupy po zakończeniu, z dużą ilością płynu pozostał. Fasolę doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Kadzi fasolę i płyn do gotowania do miski zupy i udekorować meksykańską crema, kolendra i posiekaną białą cebulę. Alternatywnie fasola może być osuszona i używana jako nadzienie do miękkich tacos.