Przepis African Squash i Chick Pea gulasz może zaspokoić swoje afrykańskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako zupa przyjazna dla budżetu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz dyni, mielonej kolendry, pomidory w puszkach, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Gulasz z afrykańskiego squasha i ciecierzycy, Afrykański Gulasz Z Orzeszków Ziemnych Z Krewetkami I Dyni, oraz Pomidor awokado ogórek ciecierzyca groszek Sałatka z Fetan i grecka cytryna Dressing.
Instrukcje
1
W 5-quart holenderski piekarnik lub rondel, podgrzać 3 łyżeczki oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać cebulę do oleju; gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor będzie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Dodaj wszystkie przyprawy; mieszać aż cebula są dobrze pokryte. Gotować około 3 protokół, często mieszając, aż szkliwione i głęboki złoty kolor. Wymieszać w squash; płaszcz dobrze z przyprawioną mieszaniną. Wymieszać z bulionem, pomidorami i ciecierzycą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Tymczasem, w 8-calowej patelni, ciepło Pozostałe 1 łyżeczka oleju na średnim ogniu; dodać okra do oleju. Gotować od 3 do 5 minut, często mieszając, aż do miękkości, a krawędzie będą złociste; wymieszać z gulaszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ketmia Jadalna (okra)
Gulasz
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Pinotage, Chenin Blanc i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Afryki. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. Malowany Wilk The Den Pinotage z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.