Gulasz Wołowy Po Węgiersku

Gulasz Wołowy Po Węgiersku
Przepis węgierski gulasz wołowy jest gotowy w około 6 godzin i 15 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni wschodnioeuropejskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 586 kalorii, 48g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, kminek, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać nasiona kminku, możesz podążać za tym daniem głównym z Bułeczki Z Kminkiem jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy Po Węgiersku, Gulasz Wołowy Po Węgiersku, oraz Gulasz Wołowy Po Węgiersku.

Instrukcje

1
Ciepły olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać wołowinę i gotować, obracając, aż rumiane ze wszystkich stron, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
3
Wyjąć do wolnej kuchenki i wylać wszystko, ale 2 łyżki. tłuszcz z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
PatelniaPatelnia
4
Dodaj cebulę na patelni i gotować, mieszając, aż zmiękną, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać czosnek i smażyć 1 minutę dłużej. Wymieszaj paprykę, kminek, pastę pomidorową i bulion z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aby podnieść wszelkie rumiane kawałki na dnie patelni, i wlać wołowinę w powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
PatelniaPatelnia
6
Dodaj paprykę, przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
7
Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
8
Podawać na gorąco, z kwaśną śmietaną na boku, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn