Need a dairy free main course? Prowansalski gulasz wołowy może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 312 kalorii, 26g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, pastę pomidorową, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 31 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy Po Prowansalsku, Gulasz Wołowy Prowansalski, oraz Gulasz Wołowy Po Prowansalsku.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Dodaj bulion, pastę pomidorową, liście laurowe, tymianek i pomidory do kuchenki; top z cukinią i marchewką. Przykryć i gotować na niskie 8 godzin lub aż wołowina będzie miękka. Wymieszać pozostałą 1/2 łyżeczki soli i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu. Wyrzucić liście laurowe i gałązki tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji