Gulasz wołowy II

Gulasz wołowy II
Gulasz Wołowy II to danie główne, które serwuje 8 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten przepis bez nabiału zawiera 249 kalorii, 27 g białka i 10 g tłuszczu na porcję. Za 1,1 dolara za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przygotowało 37 osób i zrobiłoby to jeszcze raz. Udaj się do sklepu i kup paprykę, wodę, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 5 godzin i 25 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 93%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Gulasz wołowy Roni, Tak, Gulasz wołowy, Gulasz wołowy Roni, Tak, Gulasz wołowy i Gulasz wołowy Roni, Tak, Gulasz wołowy.

Instrukcje

1
Obtocz kostki wołowe w mące, aż będą równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodka żółta Papryka, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 3/4 CalaSłodka żółta Papryka, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 3/4 Cala
1 1/8 W. Biały Cukier1 1/8 W. Biały Cukier
2
Rozpuść masło na patelni i smaż pokrojone w kostkę kostki wołowe, aż będą równomiernie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodka żółta Papryka, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 3/4 CalaSłodka żółta Papryka, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 3/4 Cala
1-1/4 Szklanki Miniaturowych Półsłodkich Kawałków Czekolady, Podzielone1-1/4 Szklanki Miniaturowych Półsłodkich Kawałków Czekolady, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/8 łyżeczki Gałki Muszkatołowej, Mielonej I Więcej, Do Przyprawienia1/8 łyżeczki Gałki Muszkatołowej, Mielonej I Więcej, Do Przyprawienia
3
Przełóż wołowinę do wolnowaru i dodaj cebulę, marchewkę, seler, czosnek, liście laurowe, sól, cukier, pieprz, paprykę, goździki, sok z cytryny i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Sera Szwajcarskiego, Pokrojone Na ćwiartkiPlasterki Sera Szwajcarskiego, Pokrojone Na ćwiartki
Nieobrane Kwaśne Jabłka, Pokrojone W JulienneNieobrane Kwaśne Jabłka, Pokrojone W Julienne
2/3 Szklanki Mąki Uniwersalnej (w Przybliżeniu Lub Tyle, Ile Potrzeba Do Przygotowania Zasmażki)2/3 Szklanki Mąki Uniwersalnej (w Przybliżeniu Lub Tyle, Ile Potrzeba Do Przygotowania Zasmażki)
6 średnich Czerwonych Ziemniaków, Pokrojonych W ósemki6 średnich Czerwonych Ziemniaków, Pokrojonych W ósemki
1 łyżka Wędzonej Papryki (pimenton)1 łyżka Wędzonej Papryki (pimenton)
4 Białe Cebule, Posiekane4 Białe Cebule, Posiekane
GoździkiGoździki
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
Kefalotyri Lub Kasseri, StarteKefalotyri Lub Kasseri, Starte
– 3 Ząbki Czosnku, Posiekane– 3 Ząbki Czosnku, Posiekane
32 Duże Pianki Marshmallow, Przekrojone Na Pół32 Duże Pianki Marshmallow, Przekrojone Na Pół
Niecięty MakaronNiecięty Makaron
żółta Cebula, Grubo Pokrojona W Równe Kawałkiżółta Cebula, Grubo Pokrojona W Równe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
Wlać wodę i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Zwykłego, Gotowego Do Użycia Wałkowanego FondantuOpakowanie Zwykłego, Gotowego Do Użycia Wałkowanego Fondantu
5
Przykryj i gotuj na NISKIM poziomie 10 do 12 godzin lub na WYSOKIM 5 do 6 godzin.
6
Podawać na gorąco!!

Polecane wino: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Shiraz, Cabernet Sauvignon i Malbec to świetny wybór na gulasz wołowy. Te pełne wina czerwone są idealnym dodatkiem do pożywnego gulaszu wołowego. Famille Vincent Cremant de Bourgogne z oceną 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Rodzina Vincenta Cremanta de Bourgogne
Rodzina Vincenta Cremanta de Bourgogne
Z winogron Chardonnay ten brylant łączy w sobie świeżość, treściwość i gładkość. Cremant Brut jest wytrawny i oferuje drobne bąbelki (1,5 miliona/30 minut – policzyliśmy je, ale nie musisz mi wierzyć!), w nosie nuty kwiatowe, na podniebieniu rześkie i owocowe. To wspaniały klasyk na każdą uroczystą okazję.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia50
Magazyn