Gulasz Posole

Gulasz Posole
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu Posole. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 178 kalorii, 21g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz Chile pieprz, bakłażan, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 81%. Spróbuj Gulasz Wegetariański Posole, Booya-Gulasz Społeczności Posole, oraz Terytorialny Chile Posole Gulasz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posol namoczyć na noc w 6 szklankach osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2
Odcedzić i spłukać.
3
W dużym garnku wymieszaj 2 ćwiartki wody, soli do smaku, czosnku i ostrego sosu pieprzowego. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez dwie godziny, sprawdzając często, aby upewnić się, że posole jest w pełni pokryte; dodać wodę w razie potrzeby. Jeśli dodasz mięso, zrób to w tym czasie. Gotuj jeszcze godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Dodaj ketchup, zielona papryka chile, płatki cebuli, marchew, bakłażan, cebula, squash i czosnek. Wymieszać i zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Suszone Płatki CebuliSuszone Płatki Cebuli
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Gotować na wolnym ogniu przez 1/2 godziny do 1 godziny w zależności od wysokości.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia49
Magazyn