Gulasz Posole
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu Posole. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 178 kalorii, 21g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz Chile pieprz, bakłażan, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 81%. Spróbuj Gulasz Wegetariański Posole, Booya-Gulasz Społeczności Posole, oraz Terytorialny Chile Posole Gulasz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posol namoczyć na noc w 6 szklankach osolonej wody.
W dużym garnku wymieszaj 2 ćwiartki wody, soli do smaku, czosnku i ostrego sosu pieprzowego. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez dwie godziny, sprawdzając często, aby upewnić się, że posole jest w pełni pokryte; dodać wodę w razie potrzeby. Jeśli dodasz mięso, zrób to w tym czasie. Gotuj jeszcze godzinę.
Dodaj ketchup, zielona papryka chile, płatki cebuli, marchew, bakłażan, cebula, squash i czosnek. Wymieszać i zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu.
Gotować na wolnym ogniu przez 1/2 godziny do 1 godziny w zależności od wysokości.