Gulasz dwa na cztery

Gulasz dwa na cztery
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Dwa na cztery gulasz może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 28g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest idealny do Jesień. Mieszanka zupy minestrone, pomidory, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Spróbuj Bogaty Brazylijski gulasz wegański z kalafiorem, nerkowcami i gulaszem z mleka kokosowego, Indyjski gulasz letni: Dynia, kokos i gulasz z soczewicy, oraz Kafta Stew (Gulasz Z Klopsików Z Bliskiego Wschodu) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wołowinę umieścić w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż równomiernie zbrązowieje i pokruszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Spuścić nadmiar tłuszczu. Zmniejszyć ogień do średniej i wymieszać pokrojone w kostkę pomidory, fasolę i zupę minestrone. Mieszać od czasu do czasu, aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MinestronMinestron
PomidorPomidor
FasolaFasola
Ranch DressingRanch Dressing

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn