Grzane Jabłko Szampański Poncz
Need a bezglutenowy i wegański napój? Grzane Jabłko Szampański Poncz może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 18. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na $3.09 za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Sylwester. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Jeśli masz koncentrat soku jabłkowego, kawałki ananasa, przyprawę do ciasta z dyni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grzany poncz z granatu i Czerwonego Wina, Grzany Żurawinowy Poncz Do Wina, oraz Poncz z grzanej gruszki i żurawiny.
Instrukcje
W rondlu połącz przyprawę pumpkin pie i skórkę pomarańczową z koncentratem soku jabłkowego. Doprowadzić do wrzenia i dusić 10 protokół.
Zdjąć z ognia. W dużym dzbanku połącz przyprawowy koncentrat soku jabłkowego i białe wino. Schłodzić w lodówce przez noc.
Przecedzić mieszaninę wina przez filtr do kawy, uważając, aby nie zakłócić przypraw, które osiadły na dnie dzbana.
Tuż przed podaniem Wsuń się do Lodowego pierścienia. Powoli wlewaj szampana po stronie miski, aby zachować jak najwięcej karbonizacji.
Aby zrobić pierścień lodowy: w formie pierścienia połącz kawałki ananasa, plastry pomarańczy i wiśnie maraschino.
Wlać wystarczającą ilość wody, aby utrzymać owoce razem w ringu. zamrozić na noc.