Grillowany łosoś z dymną salsą pomidorową

Grillowany łosoś z dymną salsą pomidorową
Grillowany łosoś z dymną salsą pomidorową może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 270 kalorii, 35g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 4,18 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka papryki jalapeño, cebuli, pomidorów śliwkowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowany Łosoś Z Dymną Salsą Pomidorową, Patelnia Grillowany łosoś z salsą pomidorową, oraz Grillowany łosoś z salsą pomidorowo-oliwkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Filety posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
SólSól
3
Umieść na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania i grilluj przez 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Umieść pomidory, cebulę i jalapeo na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; pomidory do grillowania, pocięte z boku, 6 minut. Obróć; grilluj przez 1 minutę. Grill cebuli i jalapeo przez 6 minut z każdej strony lub do lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
PomidorPomidor
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Zdjąć z grilla i lekko ostudzić. Grubo posiekać pomidory i cebulę; drobno posiekać jalapeo.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Połącz pomidory, cebulę, jalapeo, 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu i sok z 1/2 limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
PomidorPomidor
SokSok
CebulaCebula
WapnoWapno
SólSól
7
Podawać salsę na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
RybyRyby
8
Dekoruj klinami limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn