Grillowany stek z tuńczyka ze świeżą salsą
Grillowany stek z tuńczyka ze świeżą salsą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 292 kalorie, 40g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 6,22 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz jalapeño, zieloną cebulę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pikantny Grillowany tuńczyk ze świeżymi pomidorami Salsa, Pikantny Grillowany tuńczyk ze świeżymi pomidorami Salsa, oraz Grillowany stek ze świeżą salsą Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w misce; wymieszaj 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Lekko posmarować obie strony steków z tuńczyka sprayem do gotowania; posypać pozostałą solą i pieprzem.
Umieść steki na stojaku do grillowania; grill 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie średnio rzadka lub pożądany stopień doneness.
Podawać z salsą i, w razie potrzeby, klinami limonkowymi.