Przepis Grillowany stek spódnica z Salsa Verde może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 35 minut. Jedna porcja zawiera 631 kalorii, 52g białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 8,28 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Niewiele osób lubiło to danie główne. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz liście bazylii, oliwę z oliwek, stek ze spódnicy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany stek w spódnicy z ziołową salsą Verde, Grillowana Spódnica stek Sliders z Salsa Verde Aioli, oraz Spódnica stek z Salsa Verde i Ricotta Salata dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce, połączyć pietruszkę, rozmaryn, tymianek, czosnek i oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Szyjki Z Kurczaka
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Rozprowadzić mieszaninę na całym steku. Przykryć i przechowywać w lodówce na talerzu przez co najmniej 4 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
3
W maszynce połączyć pietruszkę z bazylią, miętą, kaparami, anchois, czosnkiem, musztardą i cukrem i przetworzyć na pastę. Z włączoną maszynką powoli wlewamy oliwę z oliwek. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sardele
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 Pomarańcza, Skórka
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
4
Rozpal grilla. Zeskrobać większość marynaty ze steków i doprawić mięso solą i czarnym pieprzem. Grillować na dużym ogniu przez około 3 minuty. Włącz stek i grill przez 2 minuty dłużej, aż rumiane na zewnątrz i średnio rzadkie w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Potrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Przenieś stek na deskę do krojenia i pozostaw na 3 minuty. Stek cienko pokroić na ziarno i posypać wędzoną papryką. Podaj salsę verde przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
Gruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.