Grillowany stek i jajka Argentyński styl może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Przepis ten służy 4. Jedna porcja zawiera 1590 kalorii, 61g białka, oraz 134g tłuszczu. Na 8,12 zł za porcję, ten przepis okładki 52% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 9 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, sól i pieprz, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej, możesz śledzić to danie główne z Wegańskie Mango Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest idealny do Czwarty Lipca. Z łyżką wynik 87% to danie jest niesamowite. Podobne przepisy są Grillowany stek i jajka w stylu argentyńskim, Argentyński Stek Z Grilla, oraz Argentyński Faszerowany Stek Z Flanki.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
Połącz pietruszkę, oregano, kolendrę i czosnek w robocie kuchennym i pulsuj, aż grubo posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodać paprykę, ocet, olej, sól i pieprz, do smaku i przetworzyć, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Zeskrobać do miski i odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej przed podaniem.
Sos można przygotować 8 godzin wcześniej szczelnie przykryty i schłodzony. Przed podaniem doprowadzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1
Rozgrzej grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Stek i kiełbaski posmarować olejem, doprawić solą i pieprzem do smaku. Stek grillować na złoty kolor i lekko zwęglone z obu stron i gotowane do średnio rzadkiej doneness, około 4 minut na stronie. Grilluj kiełbaski na złoty kolor z obu stron i po prostu gotuj, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Wyjmij stek i kiełbaski z grilla na deskę do krojenia i pozostaw na 10 minut. Plaster i rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Kasztany Wodne, Julienne
1
Rozgrzej dużą żeliwną patelnię na górze grilla. Gdy patelnia jest gorąca dodać masło i jajka i albo smażyć lub scramble.