Grillowany stek Gaucho z sosem Chimichurri może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 649 kalorii, 49g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $6.06 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 33 minuty. Mieszanka oliwy z oliwek, oliwy z oliwek, pieczywa pita i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest dobre. Spróbuj Stek Gaucho z Czterolistnym Chimichurri, Stek Gaucho z 4-ziołowym Chimichurri, oraz Grillowany stek z sosem Chimichurri dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotuj średnio gorący ogień w grillu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Plastry cebuli lekko posmarować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Miejsce na grillu i gotować około 6 do 8 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Transfer na talerz i rezerwa.
5
Umieść steki na grillu. Baste kilka razy z chili wody i gotować, aż zrobić, o 4 do 6 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Przełożyć na talerz.
7
Lekko posmaruj chlebek pita oliwą z oliwek i grilluj przez 1 minutę, aby się rozgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kombinacja 2
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
8
Pokroić pomidory w plastry 1/4 cala, a następnie pokroić plastry na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
9
Ułożyć chlebek pita na 2 patelniach i na wierzchu pokruszyć ser pleśniowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Kombinacja 2
10
Przenieść do piekarnika, aby się ogrzać. Pokroić mięso wzdłuż na 1/2-calowe plastry i umieścić w misce. Wrzucić mięso z 1/2 szklanki sosu Chimichurri.
Wyjąć pita z piekarnika i podzielić mięso między nimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Kombinacja 2
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
12
Pokrojone w plasterki pomidory ułożyć na boku mięsa i całość ułożyć krążkami grillowanej cebuli. Łyżkę pozostałej 1 łyżeczki sosu Chimichurri na wierzchu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chimichurri
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
13
Wszystkie składniki wymieszać.;
14
W maszynce umieścić pietruszkę, liście laurowe, czosnek, paprykę, oregano, ocet, oliwę z oliwek, sól i pieprz. Puls aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
15
Umieść sos w szklanym lub plastikowym pojemniku, używając w razie potrzeby. Chimichurri będzie trwać do 1 miesiąca, w lodówce. Sprawia, że 2 1/2 szklanki.;
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym winem, którego możesz spróbować, Jest Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.